Home Aktualitet Ambasada Amerikane: Jemi ende me ju! Do ndihmojmë me 100 milionë dollarë miq si Shqipëria

Ambasada Amerikane: Jemi ende me ju! Do ndihmojmë me 100 milionë dollarë miq si Shqipëria

nga Editor

Ambasada Amerikane në Tiranë deklaron se SHBA do të ndihmojë Shqipërinë financiarisht në këtë moment të vështirë, me koronavirusin që po shkakton viktima si edhe dëm ekonomik.

“SHBA ka caktuar deri në 100 milionë dollarë për të ndihmuar miq si Shqipëria dhe të tjerë, për të luftuar COVID 19.

Kjo në kuadër të një asistence më të gjerë, që ka shërbyer në ndërtimin e kapacitetit dhe në forcimin e infrastrukturës.

Ne do ta kalojmë këtë së bashku, si gjithmonë. Jemi ende me Shqipërinë!”

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!