Home Aktualitet ‘Nuk jemi me pushime’, ambasadori i BE, mesazh me thirrjet e mjekëve: Të kujdesemi për njëri-tjetrin

‘Nuk jemi me pushime’, ambasadori i BE, mesazh me thirrjet e mjekëve: Të kujdesemi për njëri-tjetrin

nga Editor

Kreu i Delegacionit të Bashkimit Europian në Shqipëri, ambasadori Luigi Soreca u beri thirrje sot te gjithe qytetaret te kujdesen per njeri-tjetrin, duke respektuar masat e kufizimit te levizjes.

Duke postuar nje video me thirrjet e mjekeve, ai theksoi: Të gjithë duhet të kujdesemi për njëri-tjetrin. Të sillemi në mënyrë të përgjegjshme, të ndjekim të gjitha rregullat me rigorozitet.

Mesazhi i Soreces

Të gjithë duhet të kujdesemi për njëri-tjetrin. Të sillemi në mënyrë të përgjegjshme, të ndjekim të gjitha rregullat me rigorozitet. Të respektojmë sakrificën e përditshme të 🇦🇱👩🏻‍⚕👨🏻‍⚕🏨 dhe 👮🏻‍♀👮🏻‍♂🚔 për të na ruajtur të gjithëve. Le të bëhemi pjesë e zgjidhjes dhe jo e problemit. 2/2

Luigi Soreca@LSorecaEU · 1h

🇦🇱

We all need to care about each other. We must act responsibly and follow strictly all the rules. In doing so we will respect the daily sacrifice made by doctors, nurses, policemen/women to keep us all safe. Let’s be part of the solution, not of the problem. 1/2

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!