Home Aktualitet Tërmeti,Dhurata Çupi: Emergjencë kombëtare në televizion,dhe në ditë të vështira propaganda vazhdon

Tërmeti,Dhurata Çupi: Emergjencë kombëtare në televizion,dhe në ditë të vështira propaganda vazhdon

nga Albina Hoxhaj

Ish deputetja e PD Dhurata Çupi ka reaguar në lidhje me gjëndjen e shkaktuar nga tërmeti në Durrës dhe Tiranë.

Reagimi i potë i Dhurata Çupi!

Emergjencë kombëtare në televizion. Edhe në ditë te veshtira propaganda vazhdon.Të gjitha strukturat shtetërore në Tirane. Dëgjojnë shefin e madh, në vend qe te jene ne terren. Ai vazhdon insiston me Ertv që po punon shumë. Vetèm propagandè. Ne terren asgjë. Qytetaret po perballojne cdo gje vete. Jashte apo brenda shtepive deri ne keto momente asnji zyrtar nuk ka shpendarë qoftë edhe nji batanije. Gjendja e emergjences nuk eshte shpallur. Nga buxheti i shtetit asnji shifèr sa eshte ne dispozicion te kesaj ngjarje. Asnji e dhene sa batanije dhe ushqime jane ne dizpozicion. Prisni kur te miratojne edhe nje vendim per ta dhene edhe termetin me PPP. Zoti e ruajte vendin ne keto momente te veshtira!!

Lajme te ngjashme