Home Aktualitet Haradinaj: Situata e krijuar me koronavirusin kërkon vigjilencë, duhet trajtuar me seriozitetin më të madh!

Haradinaj: Situata e krijuar me koronavirusin kërkon vigjilencë, duhet trajtuar me seriozitetin më të madh!

nga Editor

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, thekson se sitauta e krijuar me kronavirusin kërkon vigjilencë në të gjitha nivelet e institucioneve.

“Situata e krijuar me COVID – 19 kërkon vigjilencë në të gjitha nivelet e institucioneve. Këtë situatë duhet ta trajtojmë me seriozitetin më të madh. Me këtë rast dëshiroj t’i përgëzoj të gjitha institucionet e vendit që me vetëmohim po i ndihmojnë qytetarët.

Kjo situatë kërkon unifikim dhe angazhim të të gjitha instancave shtetërore.

Zbatimi i vendimeve është në shërbim të ruajtjes së shëndetit të qytetarëve”, shkruan Haradinaj

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!