Home Aktualitet Profesori amerikan: Koronavirusi, një armë bilogjike. U krijua në laborator

Profesori amerikan: Koronavirusi, një armë bilogjike. U krijua në laborator

nga Editor

Në një intervistë shpërthyese Dr. Francis Boyle, i cili hartoi Aktin Biologjik të Armëve ka dhënë një deklaratë të detajuar duke pranuar se Wuhan Coronavirus i vitit 2019 është një armë Biologjike e Luftës dhe që Organizata Botërore e Shëndetit (WHO) tashmë e di për të.

Francis Boyle është profesor i së drejtës ndërkombëtare në Universitetin e Illinois College of Law. Ai hartoi legjislacionin e brendshëm amerikan për zbatimin e ligjit për Konventën e Armëve Biologjike, i njohur si Akti Biologjik i Anti-Terrorizmit i vitit 1989, që u miratua unanimisht nga të dy Shtëpitë e Kongresit të Sh.B.A dhe u nënshkrua në ligj nga Presidenti George H.W. Bush.  

Në një intervistë ekskluzive dhënë Geopolitics and Empire, Dr. Boyle diskuton shpërthimin e koronavirusit në Wuhan, Kinë dhe laboratorin e Biosafety Level 4 (BSL-4) nga i cili beson se sëmundja infektive shpëtoi. Ai beson se virusi është potencialisht vdekjeprurës dhe një armë  luftarake biologjike ose përdorimi i dyfishtë i armëve biowarfare të modifikuar gjenetikisht me përfitime të funksioneve. Kjo është arsyeja pse qeveria kineze fillimisht u përpoq ta mbulojë atë dhe tani është duke ndërmarrë masa drastike për ta përmbajtur atë. Laboratori Wuhan BSL-4 është gjithashtu një laborator i caktuar posaçërisht i Organizatës Botërore të Shëndetit (WHO) dhe Dr. Boyle pretendon se OBSH e di plotësisht mirë se çfarë po ndodh.

Dr Boyle prek gjithashtu raportin ekskluziv të GreatGameIndia Coronavirus Bioweapon – ku u raportua në detaje se si agjentët kinezë Biowarfare që punonin në laboratorin kanadez në Winnipeg u përfshinë në kontrabandën e Coronavirus në laboratorin e Wuhan nga ku besohet të ketë dalë .

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!