Home Aktualitet Rama paralajmëron se të enjten do jetë gati, ja mesazhi për ata që kanë mbyllur punën dhe rrezikojnë pagën këtë muaj

Rama paralajmëron se të enjten do jetë gati, ja mesazhi për ata që kanë mbyllur punën dhe rrezikojnë pagën këtë muaj

nga Editor

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se të enjten do të bëhet publik plani i garancisë financiare për kompensimin e pagave të munguara të çdo biznesi që ka ulur qepenat për shkak të situatës nga koronavirusi.

Postimi i kryeministrit Edi Rama: 

🔴 JU LUTEM TË GJITHË ATYRE QË JANË NË SHTËPI PAS MBYLLJES SË AKTIVITETIT EKONOMIK, TË RRINË TË QETË DHE BËJNË DURIM, TË ENJTEN DO TË KEMI GATI PLANIN E GARANCISË FINANCIARE PËR KOMPENSIMIN E PAGAVE TË MUNGUARA TË ÇDO BIZNESI!

🔴 NUK DO TË VIJË FUNDI I MUAJIT PA PAGËN E GJITHKUJT NDËR JU QË QËNDRON NË SHTËPI SI PASOJË E MBYLLJES SË BIZNESIT KU PUNON!

🔴 DURIM JU LUTEM DHE BESIM QË PO PUNOJMË PAPUSHIM PËR TË MOS LËNË ASNJË VETËM NË PËRBALLIMIN E PASOJËS FINANCIARE TË MOSVAJTJES NË PUNË!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!