Home Aktualitet “Kurz”: Shëndeti i Austrisë, gjëja më e rëndësishme!

“Kurz”: Shëndeti i Austrisë, gjëja më e rëndësishme!

nga Editor

NGA GENT STRAZIMIRI.

 • 4 miliardë euro NDIHMË E MENJËHERËSHME (domethëne 539 euro për frymë):
 • Për të stabilizuar kujdesin shëndetësor (p.sh. duke blerë aparatura),
 • Për të stimuluar tregun e punës (p.sh. subvencione për punë me kohë të shkurtër),
 • Për të ruajtur rendin publik,
 • Për humbjen e të ardhurave (për punëdhënësit dhe punonjësit) si rezultat i krizës,
 • Për të stimuluar ekonominë me anë të paketave stimuluese.
  Sebastian Kurz nuk flet shtrirë nga shtëpia me sklepa në sy, nuk ka ofruar leksion si lahen duart, as si bëhet yoga, as si të gatuajmë!
  Ka këshilluar vetëm “kufizoni kontaktet sociale, qëndroni në shtëpi, qeveria do paguajë” !!

P. S.

 • në Shqipëri 3.5 milionë dollarë=1.2 dollarë për frymë:
 • jo për blerje aparaturash,
 • jo për subvencion pagash, biznesesh, a nevojtarësh,
 • jo për të stimuluar ekonominë…

…vetëm për policinë dhe ushtrinë me ç’shihet deri tani!
Zoti Ju Rujt!!
KAQ!!!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!