Home Aktualitet ‘Situatë që s’kalohet me batuta’/ Propozimet konkrete të Spahisë për të përballuar fluksin emergjent

‘Situatë që s’kalohet me batuta’/ Propozimet konkrete të Spahisë për të përballuar fluksin emergjent

nga Editor

Ish deputeti i Partisë demokratike, Bardh Spahia, perms nje reagimi ne Facebook, ka sugjeruar disa mënyra për të përballuar fluksin për shkak të situatës së krijuar nga Koronavirusi.
Sipas tij, propozimi është një sugjerim për ministrinë dhe qeverinë e cila sipas tij mendon se kjo situatë kalohet me batuata.
Statusi I plote I Bardh Spahise:
Sugjerim per autoritetet per perballim fluksi emergjent
E gjithe struktura e spitalit kirurgjikal nr.2 te vjeter pra ( repartet e klinikes 1, klinikes 3 dhe urollogjise) kane te gjitha instalimet e oksigjenit qe do benin te mundur vendosjen e respiratoreve mekanike per trajtimin e rreth 100 pacienteve ne ventilacion ne rast nevoje!
Ky eshte nje propozim e sugjerim per ministrine e qeverine qe mendojne se kjo situate kalohet me batuta.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!