Home Aktualitet Arben Cuko: Qeveria po vepron me dy standarde, shpall gjendjen e jashtëzakonshme, por jo për të gjitha subjektet private

Arben Cuko: Qeveria po vepron me dy standarde, shpall gjendjen e jashtëzakonshme, por jo për të gjitha subjektet private

nga Editor

Nga Arben Cuko

Prandaj themi Qeveria ka rënë.

Në një moment kur vendin e ka përfshirë kaosi dhe paniku ku në qytetin Fier shënohet rasti i 5 me koronavirues si dhe vetëkarantinimi i 15 mjekëve dhe infermierëve tani qyteti kosiderohet me rrezikshmëri të lartë.

Jemi në kushtet e “shtet rrethimit”ku në rrugë ka dalë ushtria dhe policia për disiplinimin e mjeteve dhe qytetarëve,Qeveria që vepron me dy standarte,me pak fjalë Ligji dhe Maliqi dhe shpalle gjendjen e jashtëzakonshme por për disa subjekte të tjera private nuk është gjendje e jashtëzakonshme.

E kundërta ndodh në qytetin e Fierit ku kompania “Bankers Petroleum” vazhdon punën më rreth 2000 punëtore në të gjithë fushën naftë mbajtëse të Marinzës.Ironia e fatit është se një pjesë e konsiderueshme e punonjsëve të “Bankers Petroleum” janë shtetas Kinezë dhe shtetas Shqipëtar ku transporti i punonjësve kryet me autobuza ose fugona ku nuk respektohen rregullat qe ka vendosur vetë KM.

A do të ketë përgjegjës a do të merren masa për këtë rast nga autoritet përkatëse?
A keni djeni ju Z.Kryeministër ? Po ju Zv.Kryeministër që vizitove qytetin e Fierit?

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!