Home Aktualitet ‘Mesazhet në celular për koronavirusin’, Pollo publikon fotot: Shqipëria propagandë, Kosova sensibilizim

‘Mesazhet në celular për koronavirusin’, Pollo publikon fotot: Shqipëria propagandë, Kosova sensibilizim

nga Editor

Ish-deputeti i PD-së, Genc Pollo, ka publikuar një foto që tregon mesazhe të ndryshme të shpërndarë nga Ministria e Shëndetësisë në Kosovë, dhe në Shqipëri nga vetë kryeministri Rama, për të sensibilizuar qytetarët në lidhje me masat dhe kujdesin që duhet të tregojnë që të mos infektohen me koronavirus.

Sipas tij, ndërsa mesazhi i MSH-së së Kosovës është sensibilizues, ai i shpërndarë nga i pari i qeverisë cilësohet si propagandë.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!