Home Aktualitet Tjetër tërmet i fuqishëm?

Tjetër tërmet i fuqishëm?

nga Albina Hoxhaj

Magnituda e lëkundjeve të pastërmetit janë më të forta. Agjensitë e huaja të tërmetit tregojnë se lëkundja e fundit e regjistruar ishte 4.4 ballë. Të tjerat para saj kanë shënuar shumë më pak, rreth: 3.5 dhe 3.2 ballë.

Lajme te ngjashme