Home Aktualitet Policia njofton mbylljen e kufirit me Kosovën për 14 ditë: Nga ambulancat te makinat qeveritare, kush do lejohet

Policia njofton mbylljen e kufirit me Kosovën për 14 ditë: Nga ambulancat te makinat qeveritare, kush do lejohet

nga Editor

Policia Kufitare ka lajmëruar mbylljen e kufirit me Kosovën për 14 ditë, për arsye të parandalimit të COVID-19.

Kjo vjen një ditë pasi Kosova raportoi dy rastet e para me të prekur nga koronavirusi.

Duke filluar prej orës 10:00 të datës 14.03.2020, nuk do lejohet asnjë automjet dhe asnjë shtetas të hyjnë në Kosovë dhe anasjelltas“.

NJOFTIMI I PLOTE

Policia Kufitare njofton të gjithë qytetarët se pikat e kalimit kufitar me Kosovën do të mbyllen për 14 ditë, për arsye të parandalimit të COVID-19.

Duke filluar prej orës 10:00 të datës 14.03.2020, nuk do lejohet asnjë automjet dhe asnjë shtetas të hyjnë në Kosovë dhe anasjelltas.

Do lejohen të hyjnë në Kosovë, shtetasit kosovarë që janë në Shqipëri dhe duan të kthehen në Kosovë, si dhe do lejohen të hyjnë në Shqipëri, shtetasit shqiptarë që janë në Kosovë dhe duan të kthehen në Shqipëri.

Do lejohen ambulancat, lëvizja e mallrave dhe makinave qeveritare.

Ky vendim i palës kosovare është marrë për të gjithë kufirin e Kosovës, jo vetëm për kufirin me Shqipërinë.

Policia Kufitare kërkon mirëkuptimin e qytetarëve që të anullojnë lëvizjet e planifikuara dhe ata që ndodhen duke lëvizur në drejtim të Morinës, të kthehen mbrapa, pasi nuk do lejohen të kalojnë.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!