Home Aktualitet ‘Do mbyllen në gjithë Shqipërinë nga nesër’, Rama thirrje kompanive prodhuese, kujtesë dhe për shoferët: Patenta do ju hiqet për…

‘Do mbyllen në gjithë Shqipërinë nga nesër’, Rama thirrje kompanive prodhuese, kujtesë dhe për shoferët: Patenta do ju hiqet për…

nga Editor

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar mbylljen e lokaleve në të gjithë Shqipërinë nga nesër në mëngjes. Ai ka edhe një kujtesë për shoferët që thyejnë rregullat e ndalimit të qarkullimit, se rrezikojnë heqjen e patentës për 3 vite.

POSTIMI I PLOTE

🔴 TË GJITHA KOMPANITË PRODHUESE DUHET TË SIGUROJNË AUTOBUSËT E TRANSPORTIT TË PUNONJËSVE DHE AKREDITIMIN E TYRE (SI EDHE AKREDITIMIN E AUTOMJETEVE PRIVATE TË PERSONELIT) NË ADRESËN:

policiarrugore@gmail.com

DHE PËR ÇDO SQARIM TË NEVOJSHËM MBI PROCEDURËN, DUHET TË TELEFONOJNË POLICINË E SHTETIT NË NUMRAT:

0694122223

0694122224

🔴 TË GJITHA KOMPANITË DUHET TË SIGUROJNË STANDARTET E SIGURISË KUNDËR PËRHAPJES SË EPIDEMISË NË MJEDISET E TYRE TË PUNËS. NË TË KUNDËRT DO TË PËRBALLEN ME SANKSIONE TË RËNDA

🔴 NGA NESËR NË 06.00 TË MËNGJESIT LOKALET DHE MJEDISET E TJERA TË MBYLLURA FILLIMISHT NË QARQET TR/DR DHE SOT NË QARQET SHKODËR, LEZHË, ELBASAN, FIER DHE VLORË, DO TË MBYLLEN NË TË GJITHË SHQIPËRINË

🔴 LËVIZJET E PAAUTORIZUARA ME AUTOMJET TË KUJTDO QË NUK KA NJË ARSYE PUNE, SIPAS KATEGORIVE TË FUNKSIONEVE SHTETËRORE APO SHËRBIMEVE PRIVATE TË AUTORIZUARA, DO TË DËNOHEN ME HEQJE TË PATENTËS 3 VJET DHE SEKUESTRIM TË AUTOMJETIT!

🔴 FRIKË ASPAK, KUJDES PO!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!