Home Aktualitet ‘Alo, Edi jam’! ‘Koronavirusi nuk na kërcënon’…Ndryshe tha në 27 shkurt, ndryshe në 2 mars, ndryshe në 12 mars!

‘Alo, Edi jam’! ‘Koronavirusi nuk na kërcënon’…Ndryshe tha në 27 shkurt, ndryshe në 2 mars, ndryshe në 12 mars!

nga Editor

Partia Demokratike i wshtw pwrgjigjur me anw tw njw video kryeministrit Rama i cili nga data 27 shkurt deri mw 12 mars ka pwrgwnjeshtruar disa herw veten nw deklaratat pwr koronavirusin nw Shqipwri.
‘Kur i kërkonim të merrte masa, na akuzonte se po përhapnim panik dhe se koronavirusi nuk na kërcënonte. Tani që kërcënimi është realitet, bërtet se jemi në luftë! 
Në luftë ishim edhe në 27 Shkurt, edhe në 2 Mars, edhe në 12 Mars. I vetmi që nuk e kuptonte në kohë situatën dhe nuk jetonte me realitetin ishte Edi Rama! 
Përgjegjshmëria kërkon që të jesh i përgatitur dhe të marrësh masat në kohë. Vonesa në këtë situatë është fatale!’-denoncon PD.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!