Home Aktualitet TREKËNDËSHI I ZI I KORRUPSIONIT KU JANË ZHYTUR SHQIPTARËT!

TREKËNDËSHI I ZI I KORRUPSIONIT KU JANË ZHYTUR SHQIPTARËT!

nga Editor

Nga Dritan Kaba.


Kompanite celulare qe na nxjerrin Edi Ramen, sa here duam te flasim ne telefon jane ato, qe kane krijuar monopolin e çmimeve, duke futur duart ne xhepat e çdo shqiptari.
Jane ato kompani, qe perfituan mbi 100 milion euro ne dem te buxhetit te shtetit me ligjin antikushtetues te dividentit.
Ndaj mos u habisni!
Ata rrisin çmimet, shqiptafet paguajne, Rama urdheron autoritetin e telefonise celulare te mos nderhyje. Rama i kerkon te vendoset zeri i tij, kompanite e vendosin shiptaret detyrohen me dhune ta degjojne. Ky eshte fiks nje trekendesh Bermude, ku shqiptaret jane te humburit!8
Te ishte nje mjek i njohur apo nje personalitet publik ose i fushes se artit, mund te ishte e justifikueshme edhe e pranueshme, por te vendosesh zerin e Edi Rames eshte te perdoresh per politike personale pronen publike. Aq me acauese behet gjendja kur e njeh paaftesine dhe injorancen fodulle te tij.
Opozita duhet te beje nje leter proteste ku drejtuar CEO dhe bordit te aksionereve per kete veprim te paprcedente me lemente te paster diktatoriale dhe keq perdorimi te prones publike siç jane valet e telefonise celulare. Ky veprim eshte i detyrueshem per opoziten, ndryshe duhet te pajtohet me diktaturen!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!