Home Aktualitet Mbyllen me force 50 biznese ne Fier, thyen urdherin e gjendjes se jashtezskonshme

Mbyllen me force 50 biznese ne Fier, thyen urdherin e gjendjes se jashtezskonshme

nga Editor

50 subjekte jane mbyllur deri tani ne Fier nga taska forca e policise bashkiake dhe asaj te rendit. Subjektet me fjale jane mbyllur pasi ne kundershtim me urdherin e qeverise kane zhvilluar aktivitetin e tyre pa qene ne listen e subjektet qe u lejohet aktiviteti . Ne pjesen me te madhe kane qene bare kafene dhe subjekti tregtimi te veshjeve

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!