Home Politike “E di kë kam rrotull, mos kujtoni se nuk e di”,për kë flet Tahiri?

“E di kë kam rrotull, mos kujtoni se nuk e di”,për kë flet Tahiri?

nga Albina Hoxhaj

Ish-ministri Saimir Tahiri në një deklarat për media iu është përgjigjur dhe interesit të gazetarëve për qëndrimin e Fatmir Xhafajt dje kur bëri “like” qëndrimin e ndërkombëtarëve për dënimin e Tahirit. Një nga gazetaret e pyet se është vënë re dje se zoti Fatmir Xhafaj, e kishte pëlqyer një koment të ambasadorit britanik? A keni një koment? Për ambasadat dhe Xhafajn? Saimir Tahiri: Kam përshtypjen që ka tjetër ekip që merret me like&shares. As i numëroj dhe as më interesojnë. Do vijë dita që do të kem një përgjigje, sot është koha për të vërtetën time. S’dua të bëj komente të parakohshme. E di shumë mirë kë kam rrotull.

Lajme te ngjashme