Home Aktualitet Edi e ke maskën mbrapsht…

Edi e ke maskën mbrapsht…

nga Editor

Nga Dritan Kaba

EDI E KE MASKEN MBRAPSHT!!!
Injorant gjitholog!
Miremengjes me pamjen e ketij mashtruesi te papergjegjshmi , te paafti dhe gjithologu injorant!
Edhe masken e ka vene mbrapsht se nuk kupton, nuk di! Per te vjedhur dhe per t’i keq kombit e kane mesuar shume mire!

Fotografia e Dritan Kaba

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!