Home Aktualitet Qeveria e Rilindjes është më e rrezikshme se virusi i coronës, pasi ajo prek pa dallim të gjithë shqiptarët!

Qeveria e Rilindjes është më e rrezikshme se virusi i coronës, pasi ajo prek pa dallim të gjithë shqiptarët!

nga Editor

Nga: Dritan Kaba

Dje qeveria e oligarkeve, qe i jep koncensionet ne shendetesi me vlere nga 5 deri 10 here me te larta se kostot, dje per gati 3 milion shqiptare dhe shendetin e tyre dha vetem 1.6 milion euro shtese!!!

Kjo vlere, sikur vetem per kitet e analizave nuk do mjaftonte as per 1600 persona!

Ketu nuk hyjne as ilaçet, as sherbimet e tjera mjekesore, as pagesa shtese per stafin e mjekeve dhe infermiereve, qe po perballen çdo dite me rrezikun, ASGJE tjeter! Kjo qeveri jo vetem eshte e paafte por edhe kriminale dhe e korruptuar ne qelize!

Ndersa 1.6 milion euro u dhane per shpenzime kapitale, qe do te thote investime per te perballuar nevojen e aparaturave shtese! E perkthyer ne investim kjo do te thote jo me shume se 35 shtreter te pajisur shtese, dmth as nje repart tamam per perballimin e fluksit ne rritje te te semureve! Dhe llogari ketu eshte bere per numrin e shtreterve sikur tenderat te zhvillohen normalisht, se ndryshe as 20 nuk nxjerrin tenderat e Rilindjes!


Ndersa koncensionet dhe tenderat korruptive vazhdojne te qete me gara, qe fitohen me 99.99% te vleres!
Qeveria e Rilindjes esht me e rrezikshme se virusi i corones, pasi ajo prek pa dallim te gjithe shqiptaret!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!