Home Aktualitet Mbyllja e shkollës, Basha: Shteti të paguajë prindin që do kujdeset për fëmijët

Mbyllja e shkollës, Basha: Shteti të paguajë prindin që do kujdeset për fëmijët

nga Editor

Pas vendimit për mbylljen e çerdheve, kopshteve dhe shkollave nga qeveria për shkak të koronavirusit, ka reaguar edhe kreu i PD-së, Lulzim Basha.

Sipas tij, shteti duhet të paguajë prindin që do të kujdeset për fëmijët.

Pas vendimit për mbylljen e shkollave, kopshteve dhe çerdheve, duhet që shteti të paguajë apo kompensojë me vlerë të plotë një nga prindërit në marrëdhënie pune që duhet të kujdeset për fëmijët e vegjël gjatë kohës që çerdhet, kopshtet dhe shkollat qëndrojnë të mbyllura.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!