Home Aktualitet Kriza institucionale/ Kuvendi socialist rrëzon dy dekretet e Presidentit

Kriza institucionale/ Kuvendi socialist rrëzon dy dekretet e Presidentit

nga Albina Hoxhaj

Kuvendi i socialist ka rrëzuar dy dekrete të Kreut të Shtetit Ligjin e Akademisë së Shkencave si dhe ligjin e ndryshimeve në Kodin Penal.

Dekreti i presidentit për Kodin Penal u rrëzua me 85 vota pro; 11 kundër; 2  abstenim.

Dekreti për Akademinë e Shkencave u rrëzua me 78 vota pro, 20 vota kundër; 5  abstenim.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!