Wed. Apr 14th, 2021

Një tjetër krim godet vendin, këtë herë në Durrës.

Burime bëjnë me dije se një grua është qëlluar me thikë nga një burrë pranë Pallatit të Sportit, dhe ka humbur jetën.

Nuk dihen ende detajet e ngjarjes, dhe as nëse dy personat e konfliktuar kanë pasur marrëdhënie familjare mes tyre.

error: Content is protected !!