Wed. Apr 14th, 2021

Ka ndërruar jetë në ambjentet e QSUT-së një pacient nga Berati për të cilin më herët Faxweb.al raportoi se ishte në gjendje të rëndë me insufiçensë respiratore u regjistrua.

Ndërkohë, mjekët nuk e kanë cilësuar rastin si të thjeshtë viral sepse siç shprehen ata, analizat paraprake nxorën një problem të theksuar polmonar dhe për këtë arsye rasti është dërguar me urgjencë dhe me autoambulancë në QSUT.

Rasti që vinte nga qyteti i Skraparit dhe që paraqiste edhe probleme pulmonare ishte një 45-vjeçar.

Rasti konfirmohet nga mjekët infeksionistë të Spitalit Rajonal Berat, të cilët konfirmojnē se në këtë qark janë edhe 4 raste të konfirmuara zyrtarisht me AH1N1

error: Content is protected !!