Greta Koçi është një nga këngëtaret më të dashura për publikun . Së fundmi ajo është pyetur nga një fans se si mund të dalë një darkë me të, por këngëtarja i ka kthyer një përgjigje epike. “Duke u ulur ju në tavolinën e restorantit dhe duke pasur përball nga ekrani i TV ose telefonit tuaj me një klikim në kanalin youtube. Zgjidhje tjetër s’më vjen në mendja”, u përgjigj Greta. Këngëtarja ka zbuluar se së shpejti do vijë me një këngë të re që do mbetet për t’u pare në ditët në vijim.