Home Aktualitet Presidenti Meta në Strasburg, ja agjenda e takimeve

Presidenti Meta në Strasburg, ja agjenda e takimeve

nga Albina Hoxhaj

Presidenti i Republikës, Ilir Meta mbërrin në Strasburg.

Presidenti Meta do takohet me drejtues të Kongresit të Autoriteteve Vendore.

Kongresi i Autoriteteve Vendore, një nga organizatat më të mëdha për vëzhgimin e zgjedhjeve.

 Kongresi është një strukturë e pavarur e Këshillit të Euroës, dedikuar demokracisë vendore.

Kongresi i Autoriteteve Vendore anuloi misionin e vëzhgimit në Shqipëri për 30 qershorin.

Kongresi i Autoriteteve Vendore është zëri i rajoneve dhe bashkive në Këshillin e Europës.

Kongresi i Autoriteteve Vendore këshillon Komitetin e Ministrave dhe Asamblenë Parlamentare të KiE për të gjitha aspektet e politikës lokale dhe rajonale.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!