Home Aktualitet TOPI Po ikën për TOP, drej falimentimit.

TOPI Po ikën për TOP, drej falimentimit.

nga Arian

Sipas një burimi jo zyrtar, kanali I parë televiziv i ngritur në shqipërinë post komuniste TOP Channel, po perjeton ditë të vështira financiare. Burimi tha se do jetë punë kohe kur TOPi do mbyll derën në qoftë se nuk ndihmohet nga qeveria. Abuzime të mëdha financiare , dhe kompetitorët si TV Klan etj po e shpien ketë kanal drejt mbylljes.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!