Home Kronike “E kam dashnoren më të re nga ty. Unë jam Perëndia”, ngacmoi seksualisht nxënësen, fjalët e profesorit: Jam zhigolo! Kam punuar në shtëpi publike

“E kam dashnoren më të re nga ty. Unë jam Perëndia”, ngacmoi seksualisht nxënësen, fjalët e profesorit: Jam zhigolo! Kam punuar në shtëpi publike

nga Albina Hoxhaj

Një ngacmim seksual nga ana e profesorit. Ky është denoncimi që ka sjellë me zë e figurë emisioni “Stop” këtë të martë ku një nxënëse në shkollën “Jakov Xoxa” në Fier ngacmohet nga profesori i  muzikës Agron Bego.

Nga kamera e fshehtë u pa me zë dhe me figurë se si profesori e thërriste vajzën për “t’u interesuar” për mungesat e saj. Në një moment teksa ndodheshin në klasë, profesori i kërkoi të mbyllte derën me çelës, ndërsa e pyeti edhe nëse nxënësja ka kryer marrëdhënie seksuale. Ai i tregon nxënëses se ka punuar edhe si zhigolo në shtëpi publike dhe është siç shprehet vetë, “i të 99-tave”.

Gruaja e profesorit është drejtoreshë e shkollës dhe ai thotë, se mund të ndërhyjë edhe te mësuesit e tjerë për mungesat e saj. Në fund ai pohon se ka dashnoren më të re se vajza në fjalë.

Nxënësja: Po profesor!
Profesori Agron Bego: Më fal, se nuk kam kohë, jam shumë i zënë. Profesori më tha, që ke bërë shumë mungesa, por unë nuk i kam vënë asnjë mungesë. Të ka dalë nami, kryemashtruese.
Nxënësja: Pse…?
Profesori Agron Bego: Xxx, po të flet ustai! Kur të flas unë, sikur të flet vetë vetja jote…
Nxënësja: Po, të kuptoj!
Profesori Agron Bego: E di ti, çfarë kam punuar unë? Po të them një sekret të shkurtër. Kam punuar zhigolo unë, mi.
Nxënësja: Çfarë…?
Profesori Agron Bego: Zhigolo!
Nxënësja: Çfarë do të thotë?
Profesori Agron Bego: Pyet…ti ndonjë!
Nxënësja: Po s’kam, pse pyes, s’është se…
Profesori Agron Bego: Kam punuar zhigolo, kam punuar në shtëpi publike, shtëpi seksi.
Nxënësja: Ëhë?
Profesori Agron Bego: Që të punosh në shtëpi seksi, kur vete ti atje, do të thotë, që asnjë nuk e di.
Nxënësja: Si…?
Profesori Agron Bego: Do të thotë, asnjeri nuk e di. Do të thotë, që ti të jesh i “të 99-tave”. Unë jam “i 99-ës”, por pastaj në jetën e përditshme, jam korrekt, jam i moralshëm, po jam…, i di të tëra. Di vjedhjen, di krimin. Unë i di të tëra mashtrimet, të laj e të lyej, pambuk e me jodio, të tëra, të tëra mo, i di. Dëgjo këtu! Nuk shkohet jeta me mashtrime! Nuk di gjë fare ti…
Nxënësja: O profesor…! Eeee e ke absolutisht gabim!
Profesori Agron Bego: Nuk kam kohë tani. Nuk i kam vënë asnjë mungesë më tha ai…
Nxënësja: Po!
Profesori Agron Bego: Tani vetëm ty të dëgjoj, më tha. Mungesat do t’i vesh që nga sot e tutje, një etj., etj. Mësuesja Moza Hasani, nuk po të thërret vetëm nga mua, e kam mikeshën time. Mësueset e tjera nuk…, se janë mikeshat e mia. E di ti, se çfarë është Agron Begoja në shkollë?! Agron Begoja është edhe Perëndia, edhe pisi, edhe maskarai…! Ik tani, se për të tjerat…, që të kuptosh, se ç’është jeta e ç’jam unë, në raport me mësuesit ore! E kupton ti, që edhe tani në momentet, që po flasim, e kam dashnoren më të re nga ty…?! Ika tani!/tvklan/

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!