Home Aktualitet I pastër në tri shtyllat, Ardi Veliu kalon me sukses “filtrin” e Vettingut, konfirmohet në detyrë

I pastër në tri shtyllat, Ardi Veliu kalon me sukses “filtrin” e Vettingut, konfirmohet në detyrë

nga Albina Hoxhaj

Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit ka vendosur të konfirmojë në detyrë kreun e Policisë së Shtetit, Ardi Veliu.
Veliu kaloi në “sitën” e Vettingut një ditë më parë, ku në seancën dëgjimore në KJV rezultoi se ai nuk kishte probleme me asnjërën prej shtyllave të këtij ligji, as me pasurinë, as me pastërtinë e figurës dhe as me aftësitë profesionale.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!