Home Shendet Koronavirusi, a janë masat e marra efektive?

Koronavirusi, a janë masat e marra efektive?

nga Albina Hoxhaj

Nga Isa Myzyraj

Ky shtetas kinez ka hyre ne Shqiperi, nga Porti i Durresit.

Mjeket po e kontrollojne per Koronavirus.

Ne kete foto shihet qarte se Masat tona, qe i propagandon ministria dhe qeveria, jane vetem masa PR dhe reklame per qeverine, reklame me jetet e njerezve, me jetet e shqiptareve.

Vete mjeket, qe kane dalur per ta kontrolluar, dhe shihet qarte se ata nuk ja kane idene e kontrolleve, dhe te mbrojtjes, madje me duket se as ata, as ISHP as Ministria pergjegjese dhe te gjithe insitucionet poshte, nuk e kane marre seriozisht dhe nuk e dine me cfare kane te bejne!

Ky nuk eshte status per te sulmuar as qeverine, as Ministrine, por per te treguar se Po luajne me jetet tona!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!