Home Aktualitet Pasagjerët presin me orë të gjata në aeroportin “Nënë Tereza” në Rinas…

Pasagjerët presin me orë të gjata në aeroportin “Nënë Tereza” në Rinas…

nga Arian

Pasagjerët shqiptarë që zgjedhin Aeroportin e Rinasit për të lëvizur jashtë Shqipërisë, vazhdojnë të vuajnë vonesat e gjata të avionëve.

Kështu ka ndodhur edhe sot kur ata janë detyruar të presin për më shumë se 6 orë në Aerportin Nënë Tereza.

Ne Rinas shtyhen te gjitha fluturimet, pasagjeret ne pritje te mundimshme shume oreshe!

Lexoni denocimin e pasagjerit dixhital. sb

Ne aeroportin e rinasit te gjitha fluturimet jane shtyr! Pasagjeret e kan pas fluturimin ne oren 10:00 dhe e kan shtyr per ne oren 15:30.’

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!