Home Kuriozitete Personat që takojnë Mbretëreshën e kanë të ndaluar t’i bëjnë këtë pyetje

Personat që takojnë Mbretëreshën e kanë të ndaluar t’i bëjnë këtë pyetje

nga Albina Hoxhaj

Nëse ju ndodh ndonjëherë një jetë që të merrni një ftesë nga Mbretëresha Elizabeth, ju duhet të luftoni kundër instiktit tuaj që të mos e pyesni menjëherë, si është princi Harry, Meghan Markle dhe Archie 4 muajsh. Sipas mediave britanike, është e ndaluar të pyetet Mbretëresha Elizabeth për dukën dhe dukeshën e Sussex-it. Pse? Arsyeja nuk dihet. Personat që takohen me Mbretëreshën janë të këshilluar të mos flasin rreth tyre. Ata madje mund të diskutojnë edhe rreth Brexit, por vetëm për Meghan dhe Harry-n, jo. Nuk dihet nëse ky është një rregull i familjes mbretërore, apo marrëdhëniet mes tyre janë të tensionuara.

Lajme te ngjashme