Home Aktualitet A DO REAGOJNË SHOQATAT DHE INTELEKTUALËT TROPOJANË?

A DO REAGOJNË SHOQATAT DHE INTELEKTUALËT TROPOJANË?

nga Albina Hoxhaj

Nga Dritan Kaba

Pas kesaj premieres se shpifur , perçarese dhe antikombetare te filmit “I love Tropoja” te Mamaqit, Intelektualet e shumte tropojane, shoqatat artistike dhe qytetare duhet te organizojne protesta tek vendi ku shfaqet ky palo film.
Ka shyme intelektuale jo vetem mediatike, me shume emer dhe ndikim ne publik, qe nuk reaguan ne premiere. Keto figura duhet te perdorin ndikimin e tyre per te organizuar bashkeqytetaret e tyre ne proteste qytetare per fyerjen dhe talljen me krahinen e tyre.
Besnik Mustafaj, Aleksander Biberaj, Azgan Haklaj, e shume shume te tjere duhet te reagojne, jo me shkrime, por me organizim qytetar.nuk po permend ketu edhe biznesmenet e njohur troppjane, qe nuk jane pak! Ata duhet te jene sponsor financiar i protestes!

P.S. Nese nuk reagojne per fyerjen e pamate, rrugaçerore dhe te miremenduar i bie qe paskan pasur te drejte autoret!

Lajme te ngjashme