Home Politike Qumështi pluhur, Panariti: Foshnjet dhe fëmijët mund të jenë në rrezik! Duhet vepruar me shpejtësi!

Qumështi pluhur, Panariti: Foshnjet dhe fëmijët mund të jenë në rrezik! Duhet vepruar me shpejtësi!

nga Albina Hoxhaj

Nga Edmond Panariti

Foshnjet dhe femijet mund te jene ne rrezik! Duhet vepruar me shpejtësi!
AKU duhet të bllokojë urgjentisht te gjithë sasine e qumeshtit pluhur ( formula per bebe) i cili me shumë mundesi u mori jeten dy foshnjeve ne Berat.
Menjehere dhe tani!
Drejtori i AKU-se, te dale ne konference per shtyp per te bere publike masat e bllokimit te produktit dhe te urdheroje terheqjen nga tregu te gjithë sasise se qumeshtit per bebe nga firma qe e ka prodhuar. Tu behet thirrje te gjitha familjeve që mund te kene perfituar nga shperndarja e ketij qumeshti që ta dorezojne ate te autoritetet. Te pritet perfundimi i analizave komplekse kimike dhe bakteriologjike per kete ngarkesë !
Qindra foshnje mund të jene ne rrezik! Te filloje nje kontroll masiv analitik i qumeshtit formule per femije ne tregjet tona.. Nuk eshte shaka!
Shikoni studimin e nje viti me pare te kryer ne Amerike per ushqimet e femijeve. Rreziku eshte real.

Shkrimin e plotë mund ta lexoni duke klikuar linkun e mëposhtëm: https://www.nbcnews.com/news/amp/ncna1068306?fbclid=IwAR1u7Tk_gDlpmJYOqX8hV-egcwTrRR-6tdJhXloaYIHYepxVLQPYAmF6TI4

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!