Home Politike Kryetarja e LRI me komisionerin evropian për punesimin: Ngrita shqetësimin e papunësisë dhe shpopullimit

Kryetarja e LRI me komisionerin evropian për punesimin: Ngrita shqetësimin e papunësisë dhe shpopullimit

nga Albina Hoxhaj

Kryetarja e LRI me komisionerin evropian per punesimin: Ngrita shqetesimin e papunesise dhe shpopullimit, LSI plan per punesimin

Mungesa e punësimit, pagat e ulëta që për të përballuar muajin duhet të marrësh borxh, punë jashtë orari që mbetet e papaguar, janë realitete të dhimbshme të keqqeverisjes në Shqipëri.

❗Forumi Ekonomik Botëror e ka pozicionuar Shqipërinë në vendin e parafundit për mundësi punësimi.

Me Komisionerin e Bashkimit Europian për Punësimin dhe të drejtat sociale, Nicolas SCHMIT, ngrita shqetësimin e largimit masiv të të rinjve dhe Shqiptarëve nga vendi ynë.

Punësimi i sigurtë, me paga të larta që siguron një jetë të sigurtë është mision i LSI💪!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!