Home Politike Reforma Zgjedhore/ Zbardhen emrat e ekspertëve të opozitës

Reforma Zgjedhore/ Zbardhen emrat e ekspertëve të opozitës

nga Albina Hoxhaj

Janë zbardhur emrat e katër ekspertëve të opozitës të cilët do të jenë pjesë e Këshillit Politik për hartimin e Reformës Zgjedhore.

Muharrem Caka i LSI, Shkelqim Sulo i PDIU dhe Arjan Madhi i PR kurse jo zyrtarisht Ivi Kaso i PD. Një nga kërkesat që kishte opozita për Këshillin Politik ishte që të përbëhej nga 10 anëtarë- ekspertë të cilët do të merren me hartimin e Reformës Zgjedhore, nga të cilët 5 nga opozita dhe 5 nga mazhoranca dhe opozita parlamentare.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!