Home Politike WTF

WTF

nga Albina Hoxhaj

KY ËSHTË GENT CAKAJ QË PO FALET SI EBRE PRAKTIKANT NË JERUZALEM?
WTF??? Ky ebre është? Ç’ne? Mamanë nga e ka ky? Si i quhet? Ns nuk është po tall b.. me Zotin ky plehu? Se kjo nuk është diplomaci por sjellje rituali e një praktikanti ebre! Njësoj si me qenë katolik dhe me u fut në xhami me u fal si musliman! Kjo nuk o diplomac as turbofolk por blasfemi totale ! WTF!!!

Lajme te ngjashme