Home Kuriozitete Mezi priste të humbte virgjërinë natën e parë të martesës, vajza amerikane zbulon lajmin e hidhur!

Mezi priste të humbte virgjërinë natën e parë të martesës, vajza amerikane zbulon lajmin e hidhur!

nga Albina Hoxhaj

Stephanie Muller u rrit në një familje të krishterë dhe vendosi që ajo dëshironte të priste derisa të martohej, për të bërë seks. 23-vjeçarja u takua me burrin e saj Andrew, 31 vjeç, në vitin 2013 në kishën e tyre lokale në New York.

Ata filluan lidhjen dhe dy vjet pas kësaj, u martuan. Pasi vendosën të martoheshin, Stephanie kishte dëshirë që të kryenin marrëdhënie në muajin e tyre të mjaltit, ku do të ishte dhe hera e saj e parë. Por kur u përpoqën, depërtimi ishte shumë i vështirë dhe Stephanie përfundoi me një infeksion të rëndë.

Asaj iu dha ilaç, por nuk funksionoi dhe infeksioni zgjati mbi tre muaj. Kur ajo bëri një provim të legenit, dhimbja ishte aq e rëndë, ajo tundi, bërtiti dhe qau. Pasi infeksioni përfundimisht shkoi, ajo u përpoq të bënte seks përsëri, por përsëri nuk ishte e mundur.

Në Janar 2018, ajo u konsultua me një gjinekologe, e cila i tha se problemi ishte se ajo ka një sëmundje të quajtur vaginismus, ku papritmas shtrëngohet vagina.

Stephanie tha se diagnoza e saj zgjati shumë sepse nuk e kishte kuptuar se ku ishte problemi deri sa u martua. Ajo shtoi: ‘Ruajtja e seksit për natën e dasmës ishte zgjedhja ime personale. Doja të ruaj seksin për natën time të dasmës, sepse nuk doja të bëja seks me këdo që nuk ishte burri im,”- tha Stephanie. /metro.co.uk /

Lajme te ngjashme