Home Aktualitet Radio Nova/ 24 orë transmetim live. Muzikën e ndaluar të viteve 80-90. Na ndiqni ne NovaMedia.al

Radio Nova/ 24 orë transmetim live. Muzikën e ndaluar të viteve 80-90. Na ndiqni ne NovaMedia.al

nga Arian

Radio Nova sjell 24 ore live program nga SHBA, muzikën e ndaluar të viteve 80-90. Mos harroni të degjoni live Radio, pa reklama, ne NovaMedia.al

Ju lutemi shkoni afër fundit të faqes dhe do shikoni logon, te ngjashme me ate ne fotografi dhe shtypni shigjeten per të degjuar Radio Novën.

Kenaquni.😀😀😀

Lajme te ngjashme