Home Aktualitet Nga Zorraxhi në Bilioner. MOST WANTED DRUG DEALER.

Nga Zorraxhi në Bilioner. MOST WANTED DRUG DEALER.

nga Arian


Dikur ishte një piktor i dështuar, flinte ku e zinte nata, hante c’fare i jepnin te tjeret, ndërsa sot është njeriu më i pasur i botës shqiptare. Mbase kjo histori ju duket si mononotone, pasi shume njerëz të varfër nē nje moment e kane ndryshuar jetën me punë dhe teknologji , por personi ne fjale, nuk është nga ai lloj brumi. Pasuria e Edi Ramës llogaritet me shumë se 1.5 bilionë dollarë, duke i permbledhur nē para kesh dhe pasuri te pa luajtshme. Edi Rama ka investuar shume valute, dollare dhe euro jashtë Shqipërisë në biznese si Real State dhe kompani siguracionesh. Gjithashtu nje burim i mire te ardhurash i vjen nga mafjozet e energjise ne komanine elektrike, qe quhet “KESH”. Sipërmarja e Edi Ramës është aq e madhe dhe aq e fuqishme, sa do ta kishte zili edhe bilioneri Tramp, që ju desh 70 vjet te ngrinte pasurine e tij. Pasuria e ketij paraziti medioker vjen nga abuzimet dhe vjedhjet, qe ka bërë gjatë kohës që ka qënë kryetar bashkie ne Tiranë dhe më vonë u rrit me hapa galobante kur u bë kryeministër me kultivimin dhe trafikimin e droges. Gjithashtu Edi Rama është dhe përdorues i rregullt i heroinës dhe kokainës.

Shqipëria ndodhet ne nje borxh të madh financiar, shqiptarët në kufijtë me te ulëta të skamjes, politika nē një qorrsokak, kurse Kadafi me konkubinat e tija jeton ëndrrën shqiptare . Qorrat militantë socialistë as nuk duan të dinë, mjafton 300 mijë lekshi që marin dhe janë të lumtur.

Lajme te ngjashme