Home Politike Naltmadhnia përballë Perëndisë!

Naltmadhnia përballë Perëndisë!

nga Albina Hoxhaj

Dikush t’i tregojë naltmadhnisë Edvin, se për të bindur ndërkombëtarët që je i pastër dhe me dinjitet, nuk mjafton të falesh në murin e shenjtë të Jeruzalemit, Zoti t’i pranon lutjet nëse nuk vjedh vëndin tënd! Po ditëziu nuk dihet çfarë lutjesh i drejton Zotit, pasi vazhdon punën e mega hajdutit serial!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!