Home Politike Rama citon Truman: Ata që i kërkojnë qeverisë t’u zgjidhë problemet e të menduarit janë si puna e atyre që bëjnë vetëvrasje nga frika se mos i vrasin

Rama citon Truman: Ata që i kërkojnë qeverisë t’u zgjidhë problemet e të menduarit janë si puna e atyre që bëjnë vetëvrasje nga frika se mos i vrasin

nga Albina Hoxhaj

Kryeministri Edi Rama, e ka nisur sot ditën duke cituar Presidentin e 33-të të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Harry S. Truman.

Rama citoi Truman: “Ata që i kërkojnë qeverisë t’u zgjidhë problemet e të menduarit janë si puna e atyre që bëjnë vetëvrasje nga frika se mos i vrasin”.

Ishin këto fjalë të presidentit amerikan, Harry S. Truman, që Kryeministri Rama përcolli mëngjesin e sotëm përmes rubrikës “Fjalë të Çmuara”.

Duke cituar fjalë të shenjta nga librat e shenjtë, por edhe nga personalitetet botërore, Kryeministri Rama ka përcjellë këto javë apelin e solidaritetit dhe ndihmës njerëzore ndaj të prekurve nga tërmeti i 26 nëntorit.

Lajme te ngjashme