Home Aktualitet Sulmet ndaj ambasadës në Beograd, Majko: Papërgjegjshmëria serbe kërkon të imponohet

Sulmet ndaj ambasadës në Beograd, Majko: Papërgjegjshmëria serbe kërkon të imponohet

nga Albina Hoxhaj

Ministri i Diasporës, Pandeli Majko ka dalë në krah të Malit të Zi për sulmet e ambasadës së saj në Beograd pas miratimit të lirisë fetare. Majko shprehet se papërgjegjëshmëria serbe kërkon të imponohet, por i kujton se ka shumë kisha dhe vetëm një zot.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!