Home Politike “THE BEST” SHOW – Shtator/13/2019 live from SH.B.A

“THE BEST” SHOW – Shtator/13/2019 live from SH.B.A

nga Arian

“The Best” Show transmetohet live nga Miwaukee WI. “The Best” eshte talk show me popullar ne Nova Media dhe shikohet nga mijera teleshikus ne TV dhe rrjetet sociale FaceBook YouTube dhe platformat me te medha televizive IPTV Telealba, Tibo, TVAlba dhe MiniTv. “The Best” Show trajton shume tema sociale dhe shoqerore gjithashtu edhe tema politike nga Shqiperia.

Lajme te ngjashme