Home Kuriozitete NOVA Media / Histori

NOVA Media / Histori

nga Arian

Memory nga showt e para te Nova Medias live nga SH.B.A. ILBO SHOW / Aktori dhe drejtori i Nova Medias, Ilir BOROVA dhe Gazetari Poli Hoxha.

Lajme te ngjashme