Charles Darwin nuk ka qenë biolog…!?

Read Time:54 Second

Darvini nuk ka qenë i shkolluar si biolog, por ka pasur një kureshtje të madhe dhe aftësi të veçantë vrojtuese.
Në Britaninë e Madhe është rriturr lakra më e madhe. Pesha e saj është 51,80 kg.
Alfabeti më i gjatë është ai i gjuhës kamboxhiane me gjithsej 72 shkronja.
Ura me e larte ne bote është ura mbi lumin Arkansas ne Kolorado te SHBA. Lartësia e kësaj ure nga sipërfaqja e ujit është 325 m.
Gjate vitit te pare te jetës, foshnjës i trefishohet madhësia e trurit…
Sikur nga gjithë ujerat e deteve dhe oqeaneve te nxirrej kripa, me të do te mbulohej gjithë sipërfaqja e tokës me një shtrese prej rreth 130 metrash.
Në Detin e Vdekur për shkak të përqindjes së lartë të kripës nuk ka qënie të gjalla në të.
Në shekullin e X, Raziu bëri operacionin e parë me qepje, ku penjtë e nevojshëm i përgatiti nga zorrët e kafshëve.
Sipas shkencëtarëve amerikanë, Hëna çdo një mijë vjet largohet nga Toka për 20 metra për shkak të dobësimit të fuqisë tërheqëse të Tokës – rëndesës).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Të mendosh dhe të mësosh nuk është e lehtë
Next post Presione nga Gjermania për anulimin e 30 qershorit? Ja çfarë thotë Meta