Home Aktualitet KPK merr vendimin, shkarkohet nga detyra kryetarja e Gjykatës Administrative në Durrës

KPK merr vendimin, shkarkohet nga detyra kryetarja e Gjykatës Administrative në Durrës

nga Albina Hoxhaj

Këshilli i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur të shkarkojë këtë të enjte nga detyra kryetaren e Gjykatës Administrative Durrës, Marjana Velçanin.
Pas shqyrtimit të tri kritereve vlerësuese  për kryetaren e Gjykatës Administrative në Durrës, KLP-ja arriti në përfundimin se Marjana Velçani nuk rezulton e ‘kulluar’ dhe si rrjedhojë nuk mund të konfirmohet në detyrë.

Lajme te ngjashme