Siguria nga 5G, Qeveria miraton në parim memorandumin e bashkëpunimit me SHBA-në

Read Time:50 Second

Qeveria shqiptare ka marrë sot vendimin për miratimin në parim të një memorandumi mirëlkuptimi me qeverinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për sigurinë e 4G dhe 5G në Shqipëri.

Në vendimin për mban firmën e Zëvendës Kryeministrit Erion Braçe, do miratohet marrëveshja në parim për sigurinë e rrjetit 5G, që ka ngjallur shuë debate në vendin tonë.

VENDIM I PLOTË

VENDIM PËR MIRATIMIN, NË PARIM, TË MEMORANDUMIT TË MIRËKUPTIMIT, NDËRMJET KËSHILLIT TË MINISTRAVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE QEVERISË SË SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKËS, PËR SIGURINË 4G DHE 5G

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të nenit 10, të ligjit nr.43/2016, “Për marrëveshjet ndërkombëtare në Republikën e Shqipërisë”, me propozimin e ministrit të Infrastrukturës dhe Energjisë, Këshilli i Ministrave.

VENDOSI: Miratimin, në parim, të memorandumit të mirëkuptimit, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, për sigurinë 4G dhe 5G, sipas tekstit që i bashkëlidhet këtij vendimi. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post PËR KË DO TË NDËRTOJMË, KUR VENDI ZBRAZET PËRDITË?
Next post “Naltmadhnia” në telashe? Kujtim Gjuzi dhe Myslim Murrizi, drejt ndëshkimit për diskriminim! Zbulohet arsyeja