Nënkryetari i LSI, Petrit Vasili e konsideron kriminale sjelljen e kryeministrit Edi Rama.

I nxitur nga vizita e këtij të fundit në një prej gjimnazeve të Tiranës, ku “shqetësohej” për rrjetën e koshit të basketbollit, Vasili i kujton se në kryeqytet shumë shkolla janë dëmtuar nga tërmeti dhe presin ndërhyrjen e organeve kompetente.

“Shqipëria digjet kryeministri krihet

Shkollat mu ne mes te Tiranes me rrezik shembje nga ‘Sami Frashëri’ tek ‘Emin Duraku’. Kryeministri atje nuk shkon dot.

Kryeministri qesh e loz dhe ka sot vetëm hallin e rrjetës së koshit të basketbollit te gjimnazi ‘Ismail Qemali’ në Tiranë. Kjo është sjellje kriminale”, shkruan Vasili në reagimin e tij.