Home Aktualitet Mos e lër shu..en për sekondën e fundit.

Mos e lër shu..en për sekondën e fundit.

nga Arian

C’fare te tha z.Zajev...?

Kryeministri Edi RamaPragë duke parë me inat Ministrin e Jashtëm Gent Cakaj, për arsye se ai (Ministri Cakaj), nga nxitimi ishte futur gabimisht disa minuta më përpara në banjën e grave dhe kishte tmerruar sekretaren e kryeministrit te Maqedonisë së Veriut z. Zajev, e cila ishte gjysëm e zhveshur përpara pasqyrës. Incidenti kaloi pa probleme. Ministri Cakaj i kërkoi falje në maqedonisht sekretares,dhe u mundua ta qetësonte. Nuk dihet se c’fare z.Zajev i tha Cakajt. Forcat e sigurisë reaguan menjeherë mbas klithmës së sekretares…

Nova Media.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!