Home Aktualitet Prokuroja e Krimeve të Rënda, Doloreza Musabelliu konfirmohet nga KPK

Prokuroja e Krimeve të Rënda, Doloreza Musabelliu konfirmohet nga KPK

nga Albina Hoxhaj

Prokurorja e Krimeve të Rënda, Doloreza Musabelliu është konfirmuar në detyrë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit. 

Seanca është zhvilluar sot dhe Musabelliu ka rezuluar e pastër në të tre kriteret e rivlerësimit. 

Lajme te ngjashme